FAQs
Sabies que el teu gos (Canis lupus familiaris) comparteix amb el llop (Canis lupus) més del 98% del seu ADN?

Són carnívors amb els mateixos requeriments digestius i nutricionals. Els àpats Optimist respecten la dieta evolutiva del gos com a una espècie més de cànid, entenent que després de milers d’anys de la mateixa evolució, la dieta natural del gos, ha de ser aquella que més s’assembli a la dels seus parents més próxims.

Sabies que les deposicions dels gossos no es poden llençar a la brossa orgànica perquè no són biodegradables?

La quantitat de conservants en el pinso és tant gran, que un percentatge molt elevat d’aquests romàn en els excrements, i és per això que no son biodegradables: quan el nostre gos fa caca, l’hem de recollir perquè en cas contrari, aquella deposició es queda en el medi ambient durant mesos sense degradar-se (evidentment la recollida dels excrements de les nostres mascotes ha de seguir sent la nostra pràctica, per civisme).

Quan canviem el gos als àpats Optimist, les seves deposicions es degraden en qüestió d’hores (en funció de la climatologia) i esdevenen sorra rica en nutrients per les plantes! Tot això gràcies a l’absència de colorants, conservants i d’altres compostos químics artificials.

Sabies també que més de 80 milions d’espècies al planeta es desenvolupen i prosperen amb dietes crues i que únicament els humans i els animals domèstics consumeixen aliments cuinats i altament procesats?

Això ens fa les espècies que patim més enfermetats cròniques i degeneratives que tenen en comú un desencadentant nutricional (al·lèrgies, intol·leràncies, càncers, diabetis, enfermetats de creixement, etc).

Partint d’aquestes importants premises i de les múltiples evidències dels danys per la salut produïts pels pinsos i menjars processats, àpats Optimist es presenten com una alternativa que millorarà considerablement la salut del teu gos i el seu estat psicològic.

Sabies que els ossos crus, no només són molt saludables, sino que a més són totalment segurs pel teu gos?

És l’òs cuinat i per tant deshidratat i separat de la carn el que pot astellar-se i crear greus problemes de salut. L’òs cru, gràcies al seu contingut en aigua i a la carn muscular que té enganxada, es totalment sa i nutritiu pel teu gos, pensa-ho! si no fós així, no quedarien llops ni guineus ni altres tipus de cànids!

L’únic que hauràs de tenir en compte és que si se’ls menja massa ràpid, podria vomitarlos més tard. Si el teu gos no sap rossegar ossos, acostuma’l començant amb aletes de pollastre (crues!)