SOBRE NOSALTRES

Després de tota una vida dedicada als gossos i a l’aprenentatge constant en aquest món: criança, educació canina, ensinistrament de gossos de teràpia, residència canina, etc. fa anys que vam començar a ampliar la nostra formació al camp de la nutrició.

Vam conèixer la dieta BARF i els seus avantatges dels millors criadors i veterinaris de països europeus com Alemanya, Holanda, França, Àustria, entre d’altres.

El concepte de canviar el pinso per menjar cru totalment natural, se’ns va fer de sentit comú. Els arguments en pro de les dietes BARF tenen una lògica aclaparadora sense necessitat de ser nutricionista o veterinari per comprendre’ls: només cal traslladar el concepte de processat enfront natural a la nostra pròpia alimentació.
Tot això ens va portar a iniciar els nostres gossos i cadells en els àpats Optimist i els canvis que vam observar van ser espectaculars: pèl de millor qualitat (brilla més i no cau excepte durant les mudes), cadells lliures de paràsits, canvis en el temperament i nivell d’estrès dels gossos, eliminació de problemes de salut (intoleràncies, diarrees periòdiques, infeccions,…) entre d’altres.

Vam decidir que els nostres gossos no tornarien a menjar pinso mai més i que havíem d’extendre aquests avantatges BARF a la resta de famílies amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels seus gossos.

Francesc Isern
Criador de Labradors

Sóc criador de Labradors Retriever des de 1992, i des de llavors els meus Labradors Ronçana han participat en moltes exposicions de bellesa i competicions de treball, aconseguint diversos títols i moltes satisfaccions personals. També sóc jutge internacional per la FCI, i he jutjat concursos monogràfics i exposicions internacionals en diferents països d’Europa. Per tradició familiar, durant uns anys vaig dedicar-me a la doma de cavalls.

Trini Contreras
Ciències Ambientals

Llicenciada en Ciències Ambientals, exerceixo de professora de ciències a alumnes de l’estapa de l’ESO i Batxillerat.

Apassionada pels animals des de ben petita, fa uns anys em vaig introduir al món de l’ensinistrament amb en Chiuaka, un gos un pèl malcarat. Així vaig aprendre a gaudir amb l’educació canina, descobrint els beneficis emocionals que l’ensinistrament atorga a gossos i propietaris, i la meva passió pels animals es va convertir en devoció.